Kumpulan gang Tiada Dara !!! Pelajar IPT merana Dijangkiti HIV

 
SELALU-SELALULAH KITA MENJENGOK ANAK-ANAK REMAJA YANG SEDANG BELAJAR. BUDAYA ROSAK AKHLAK DAN MAKSIAT SEDANG BERKEMBANG PESAT DAN SEDANG MEROSAKKAN ANAK-ANAK REMAJA KITA. KITA SEBAGAI IBU BAPA MEREKA PERLU BANYAK BERDOA DAN MEMASTIKAN ANAK-ANAK KITA SENTIASA KUAT IMANNYA DAN TIDAK MUDAH LUNTUR DENGAN DUGAAN DUNIA MASA KINI YANG MEMPOPULARKAN SERONOK, SEKS , ARAK DAN KEMEWAHAN.  SURVIVAL UMAT ISLAM ADALAH BERGANTUNG KEPADA GOLONGAN MUDA MUDINYA. SEANDAINYA HANCUR GOLONGAN MUDA-MUDINYA ADALAH PETANDA KEPADA KEHANCURAN UMAT KAUM ITU. BANTULAH ISLAM SEMUGA ALLAH JUA AKAN MEMBANTU KITA KE ARAH YANG LEBIH BAIK.....

DEDAH...Maisarah menceritakan pengalamannya kepada Zaimah ketika sesi kaunseling di RMP.


Mereka menuntut di institusi pengajian tinggi (IPT), malangnya akhlak masing-masing amat rendah apabila aktif mengamalkan seks bebas, malah bergabung mewujudkan seolah-olah satu kelab bagi merancang kegiatan.

Tanpa mempedulikan dosa dan masa depan, kumpulan siswi berusia 19 hingga 21 tahun itu tidak mahu melihat ada ahli kumpulan mereka yang masih dara.


Malah, sesiapa yang masih dara dipecat ‘keahliannya’ atau tidak layak menyertai kelab itu dan dianggap sebagai kolot atau kekampungan.

Akibatnya, seorang daripada siswi yang pernah menjadi ahli ‘kelab tiada dara’ itu kini menanggung derita kerana disahkan doktor dijangkiti virus HIV berikutan terbabit kegiatan seks bebas.Hmetro.
KOTA BHARU:

Nota : apala nak jadi dengan remaja kita sekarang ni...mereka hanya memikirkan tentang keseronokan dan nafsu sahaja.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

MANUNGGALING KAWULA GUSTI: 140 AJARAN DAN PEMIKIRAN SYEIKH SITI JENAR

Salasilah Keturunan Nabi Muhamad - Kedatangan Imam Mahdi

Imam Mahdi Itu Dari Malaysia ?