Catatan

Tunjukkan catatan dari Ogos, 2015
Imej
Imej
WhatsApp 0192063914 utkn temujanji


Imej
BETUL KE NI??????
BETUL......DIA ORANG DAH DAPAT !!!!!!!!!!



JUM WHATSAPP ---- UTK APPOINTMENT 0192063914

MGC Forex

Imej
sila whatsapp 0192063914



















Ramai org tak faham....

Imej
Ramai org x faham system kewangan di malaysia..anda semua kena faham , kita ada transaction limit pads setiap bank di malaysia..warga mgc makin lame makin berkembang..ramai kata ada business lain payment lgi cpt lgi bagus..anda fikir sendiri berapa ramai pula ahli mereka berbanding dengan ahli2 mgcfx??sampai 1 tahap business mereka akan sama mcm mgcfx payment akan jadi lambat disebabkan transaction limit ke bank...harap anda2 semua faham di atas kelewatan pembayaran , itu sebab mgcfx sentiasa mencari jalan penyelesaian untuk menyelesaikan masalah kelewatan payment..company tetap akan bayar , beri sedikit ruang kepada paymaster2 untuk jalankan tugas mereka...renung2 kan lah...asb boleh tunggu setahun , takkan la payment lewat sebulan xleh tunggu...peace yawhh✌✌✌

🌞SEKADAR BERKONGSI🌞


Bank di malaysia semua trade forex... kalo haram semua bank yg bg kita dividen pon haram... sbb apa fatwa cakap haram..sbb kerajaan x dapat duit dr perniagaan kita ni.. kedai money changer pon forex jgak..…
Imej
: FOREX ::
Apa itu FOREX?
Pengenalan Forex Forex singkatan kepada Foreign Exchange, iaitu perdagangan tukaran matawang asing. Ia juga dikenali dengan nama FX. Forex sebuah entity kewangan yang terbesar di dunia dengan transaksi melebihi $3.5 trillion sehari!!.
Forex melibatkan transaksi dimana kita membeli satu matawang dan menjual satu matawang yang lain. Matawang (currency pair) ini ditransaksikan melalui broker dalam bentuk pair (pasangan) sebagai contoh British Pound dengan US Dollar (GBP/USD).
Pertukaran asing (foreign exchange atau forex) berlaku apabila suatu mata wang ditukar kepada mata wang lain. Ia merupakan suatu jenis perdagangan/transaksi aktiviti jual beli mata wang antara negara yang melibatkan pasar-pasar mata wang utama di dunia selama yang berlangsung secara 24 jam secara berterusan. Merupakan pasar terbesar dunia di mana ia melibatkan transaksi wang sebesar $2 trilion pada hari pasaran dibuka.
Matawang terbahagi kepada 2 iaitu Utama dan Kecil (minor). Utama ialah mata…

Pandangan Banker.

Saya bukan nak backup sesiapa.. Saya bekerja di sebuah invesment bank..di kl.. Dlm dept. Treasury dan incharge forex investment termasuk spot forex dan juga jaga perlaburan bank dlm pasaran saham di klse..

Buat info mr moyabo.. Kami banker buat 20-30% dlm spot forex.. Setiap bulan.. Guna duit siapa.. Guna duit you all la ya simpan dlm saving akaun.. Semua bank bank do malaysia termasuk bank islam pon main forex.. Sbb untung bnyk dan cepat. Kalai tak bank susah nak byr gaji pekerja dan kos bangunan sewa dan sebagainya nak dpt dari mana..


Mungkin mr moyabo cpnnection dlm industry ni tak ramai, tak ramai kwn dlm industry finance so pasti tak fhm.. Di tambah pulak skrg ni bnyk scam scam dan mungkin pernah beberapw kali kena tipu kan..


Ok saya nak sharing tips dgn anda semua mcmana nak pasyikan brokers yg asli :


1. Try login at least demo akaun brokers tu dlm mt4 2.. Ha ni ptg. Tanya siapa LP di liqiudity provider iaitu bank pembayar. Minta bukti dan contact no dan website lp tu dan buat search …

Peluang...Peluang tambah pendapatan yang senang!!!!!!!

Tuan/ Puan, Encik,Cik, Dato/Datin,dan yg di utamakan Kawan2@Sahabat sekalian..kami ingin berkongsi dgn anda satu peluang MENYIMPAN DUIT DAN DAPAT PULANGAN 10%-15% SETIAP MINGGU....

Berikut adalah penerangan tentang MGC FOREX :

PLATFORM FOREX PERTAMA MILIK BUMIPUTERA.....

1. MUKADIMAH
πŸ€πŸ€πŸ€πŸŽΎπŸŽΎπŸŽΎ⚾⚾⚾

✅ 100% REAL BUSINESS
✅ BUKAN SCAM / BUKAN MONEY GAME
✅ BUKAN JUAL PRODUK / BUKAN MLM
✅ BUKAN ROLLING POINT SESAMA AHLI
✅ 100% DIBAYAR OLEH COMPANY
✅ TAK PERLU MENAJA UTK CAIRKAN POINT
✅ WITHDRAW TERUS KE BANK / KAD DEBIT NETELLER
πŸ’₯ SUDAH PECAH PASARAN DI LUAR NEGARA
πŸ’₯ INDONESIA, BRUNEI, THAILAND, VIETNAM
=================d============

2. LATAR BELAKANG SYARIKAT
πŸ€πŸ€πŸ€πŸŽΎπŸŽΎπŸŽΎ⚾⚾⚾

MGC CAPITALS BERHAD
(Formerly known as KL City Loan And Mortgage Berhad)
(SSM No : 841359-A)

Anak Syarikat (Real Company) :
1. MGC HERITAGES SDN BHD
2. MGC TRAVEL & TOUR
3. GST SDN BHD
4. MGC CAPITALS SDN BHD
5. MGC PLASTIC SDN BHD
6. MGC RESOURCES SDN BHD
6. CT CAPITAL INCORPORATION (NEW ZEALAND)
==========…

Peluang Hangat!!!!!! Mesti rebut

Imej
Pintu rezeki sentiasa terbuka bg org yg mengejarnya
****************************
Ia datang tanpa diduga...
Percaya dan yakin pada diri kita...
Tiada benda yang mustahil utk kita berjaya...
Gunakan kesempatan
yang ada untuk mengubah segalanya...

Sukacita ingin sy perkenalkan biz income pasif yg cukup2 hebat dikala ini iaitu Morgagecapitals @ MGCfx

Kelebihan di: www.morgagecapitals.com

1: Under SYARIKAT BERHAD. KL CITI LOAN & MORTGAGE BERHAD. (SSM certificate no :-841359-A

2: Dibawahnya GST SDN. BHD.(Pengurus event)

3. Mgcforex.com. memiliki Lesen MT4 forex yg didaftarkan di AUCKLAND , NEW ZEALAND.

4. PUSAT AKADEMIK FOREX:- Di Batu Cave(Pusat Operasi Malaysia Haritage village , Serdang , Selangor)

***********************

KELEBIHAN DI MORGAGE:-

INCOME PASIF:-

Bonus Hibah 10% ~15% seminggu tanpa henti dgn tidak perlu berbuat apa apa penajaan@secara santai shj...

PAKEJ 1
-Modal usd100=rm380
-Untung usd10=rm33 (mingguan) 
48 minggu = usd480 @ rm1,584

PAKEJ 2
-Modal usd1,000= rm3,800
-Untung usd100=rm330 (ming…