Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2014

The Last Pope, Pope Roman Peter II, Cantus, Benidictine Order

Sisipan dari blog Caca Marba

Di sini saya ingin berkongsi cerita daripada seorang pembaca blog rakan seperjuangan. Diharap dengan perkongsian ini sedikit sebanyak dapat membuka mata kita tentang apa yang sebenarnya sedang terjadi pada masa sekarang. 2 mngu lps semasa sy di new york,trjdi stu pristiwa yg telah membrainwash kn sy,cerita nyer cm ni….. semasa sy n pk cik bersiar2 di kota slps singgah d sebuah kdai,pak cik tlh tercicir brg yg dia bli,sy plk tgu dia kt kte n trsa nk berak plk..x thn gler,nk cri tndas tnye org ad kt stu,balon je la..gereja pun gereja la tumpang berak jer.. rupanyer gereja tu ad wt stu ceremony,ad org pkai jubah n topi segitiga,tgk air muka cm yahudi laknat jer…lantak ar.Ble smp rumah pk cik aku, org yg pkai jubah setan tu jdi jiran plk..selang 2 rumah jer.2 mngu aku dh spy n tegur org ni…xde ap2 pun hidup cm org biase jer..smp la stu topik perbulan tu…
aku: sy ad nmpk pk cik kt greja tu,x nmpk cam smbyg,mcm mjlis konvo plk..ad per?
 jiran: oh! yg tu…mmg mjlis k…