Catatan

Tunjukkan catatan dari 2015

Testimoni 3 & MGC Properties Sdn Bhd

Imej

Ekslusif COO, Manager dan Testimoni 2

Imej
whatsapp 0192063914.....peluang hanya datang sekali!!!

Testimoni

Imej

MGCForex Founder

Imej

MGC Forex

Imej
Sesi Coaching Esok
Imej
Imej
WhatsApp 0192063914 utkn temujanji


Imej
BETUL KE NI??????
BETUL......DIA ORANG DAH DAPAT !!!!!!!!!!



JUM WHATSAPP ---- UTK APPOINTMENT 0192063914

MGC Forex

Imej
sila whatsapp 0192063914



















Ramai org tak faham....

Imej
Ramai org x faham system kewangan di malaysia..anda semua kena faham , kita ada transaction limit pads setiap bank di malaysia..warga mgc makin lame makin berkembang..ramai kata ada business lain payment lgi cpt lgi bagus..anda fikir sendiri berapa ramai pula ahli mereka berbanding dengan ahli2 mgcfx??sampai 1 tahap business mereka akan sama mcm mgcfx payment akan jadi lambat disebabkan transaction limit ke bank...harap anda2 semua faham di atas kelewatan pembayaran , itu sebab mgcfx sentiasa mencari jalan penyelesaian untuk menyelesaikan masalah kelewatan payment..company tetap akan bayar , beri sedikit ruang kepada paymaster2 untuk jalankan tugas mereka...renung2 kan lah...asb boleh tunggu setahun , takkan la payment lewat sebulan xleh tunggu...peace yawhh✌✌✌

­čî×SEKADAR BERKONGSI­čî×


Bank di malaysia semua trade forex... kalo haram semua bank yg bg kita dividen pon haram... sbb apa fatwa cakap haram..sbb kerajaan x dapat duit dr perniagaan kita ni.. kedai money changer pon forex jgak..…
Imej
: FOREX ::
Apa itu FOREX?
Pengenalan Forex Forex singkatan kepada Foreign Exchange, iaitu perdagangan tukaran matawang asing. Ia juga dikenali dengan nama FX. Forex sebuah entity kewangan yang terbesar di dunia dengan transaksi melebihi $3.5 trillion sehari!!.
Forex melibatkan transaksi dimana kita membeli satu matawang dan menjual satu matawang yang lain. Matawang (currency pair) ini ditransaksikan melalui broker dalam bentuk pair (pasangan) sebagai contoh British Pound dengan US Dollar (GBP/USD).
Pertukaran asing (foreign exchange atau forex) berlaku apabila suatu mata wang ditukar kepada mata wang lain. Ia merupakan suatu jenis perdagangan/transaksi aktiviti jual beli mata wang antara negara yang melibatkan pasar-pasar mata wang utama di dunia selama yang berlangsung secara 24 jam secara berterusan. Merupakan pasar terbesar dunia di mana ia melibatkan transaksi wang sebesar $2 trilion pada hari pasaran dibuka.
Matawang terbahagi kepada 2 iaitu Utama dan Kecil (minor). Utama ialah mata…