eDomz

asia Fans

banner

PRODUK LUAR NEGARA UNTUK DIBELI

Rabu, 12 Ogos 2015

Pandangan Banker.

Saya bukan nak backup sesiapa.. Saya bekerja di sebuah invesment bank..di kl.. Dlm dept. Treasury dan incharge forex investment termasuk spot forex dan juga jaga perlaburan bank dlm pasaran saham di klse..


Buat info mr moyabo.. Kami banker buat 20-30% dlm spot forex.. Setiap bulan.. Guna duit siapa.. Guna duit you all la ya simpan dlm saving akaun..
Semua bank bank do malaysia termasuk bank islam pon main forex.. Sbb untung bnyk dan cepat. Kalai tak bank susah nak byr gaji pekerja dan kos bangunan sewa dan sebagainya nak dpt dari mana..



Mungkin mr moyabo cpnnection dlm industry ni tak ramai, tak ramai kwn dlm industry finance so pasti tak fhm.. Di tambah pulak skrg ni bnyk scam scam dan mungkin pernah beberapw kali kena tipu kan..



Ok saya nak sharing tips dgn anda semua mcmana nak pasyikan brokers yg asli :



1. Try login at least demo akaun brokers tu dlm mt4
2.. Ha ni ptg. Tanya siapa LP di liqiudity provider iaitu bank pembayar. Minta bukti dan contact no dan website lp tu dan buat search dgn lp ni tanya mereka betol tak broker ni reg dgn lp ni..



Itu saya.. Kpd mq002.. Brokers forex kami fxunited ada agreement jaminan modal anda boleh keluarkan bila bila masa.. Sahaja. Best.. Manakala forex morgagecapitals tak boleh keluar kena tunggu 48 minggu ( hampir 1).. Modal dan roi dah di masukkan sekali.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Cari Blog Ini

Memuatkan ...

Follow by Email